VV Dalen/SJO Dalen-DSC heeft een zeer geslaagde seizoensopening achter de rug! Op zondag 3 oktober was de eerste thuiswedstrijd van Dalen 1. Op deze dag waren er jeugdactiviteiten, kwamen alle teams en commissies op de foto, speelde JO 13-1 tegen Beilen JO 13-1 en werden er verschillende prijzen van sponsoren uitgereikt tijdens het Rad van Fortuin. Als klap op de vuurpijl trad zanger Chris de Roo op! Plus Assen-Dalen sponsorde deze dag.

Jeugdactiviteiten
In de ochtend was het een drukte van belang in de sporthal. Kinderen konden met een snelheidsmeter ontdekken hoe hard ze tegen een bal kunnen trappen. Het jeugdlid met het hardste schot was Xavi Snippe uit JO 10-1. Ook namen de kinderen deel aan de penaltybokaal met keeper Nick Borgman. Nick heeft is oud-speler van VV Dalen en keept nu bij het eerste van HHC Hardenberg. Hier vielen de volgende kinderen in de prijzen:
-Diederik Bos, leeftijdscategorie JO-8 & JO-9
-Hugo Meppelink, leeftijdscategorie JO-10 & JO-11
-Jorn Boorsma, leeftijdscategorie JO-13
-Erik-Jan Mulder, leeftijdscategorie JO-15
-Gijs Bours, leeftijdscategorie JO-17

De kinderen van JO-7 mochten in de rust van Dalen 1-Beilen 1 meedoen aan de penaltybokaal met keeper Rick Braam. Hier had Stijn Neijmeijer het beste schot.

Plus Assen-Dalen stelde  voor alle kinderen een traktatie beschikbaar.

JO 13-1 en Dalen 1
Om 12.45 uur speelde JO 13-1 tegen Beilen JO 13-1. Dit als voorwedstrijd van Dalen 1-Beilen 1. JO 13-1 gaf het goede voorbeeld en won overtuigend met 13-3. Daarna was het de beurt aan Dalen 1. Bij de opkomst van beide teams liepen de 25 kinderen van JO-7 mee. Ook was er een sfeeractie met fakkels. Beide teams gingen met een stand van 0-0 de rust in. Na de rust werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Dirk Ziengs. Helaas maakte Beilen 1 het enige doelpunt van deze wedstrijd en was de eindstand 0-1. Het mocht de pret niet drukken. Zanger Chris de Roo wist de sfeer er goed in te krijgen en het bleef nog lang gezellig in de kantine.

Hierbij wat eerste foto’s. Meer foto’s volgen later!

Update: in de Fotogalerij zijn de foto’s te vinden van het oplopen van de JO7 en van de wedstrijd SJO Dalen/DSC JO13-1  tegen de JO13-1 van Beilen.