Inmiddels zitten we middenin de tweede seizoenshelft van de competitie. Na een ontzettend goede eerste seizoenshelft waarbij Dalen 2 (zondag) ongeslagen kampioen is  geworden, zet het team de strijd naar een nieuw kampioenschap door. Het team scoorde in de eerste helft van de competitie maar liefst 21x. Hoog tijd om de winnaars van de doelpuntenactie bekend te maken!

Winnaars
Vanwege een afgelaste wedstrijd op 11 december 2022 kon de prijsuitreiking op die dag niet doorgaan. Daarom was er een loting achter de schermen om de winnaars te bepalen.

De winnaars van de Dalen 2 doelpuntenactie zijn:

1e Prijs🏆: Auto wasbeurt bij Autobedrijf J. Hoiting (t.w.v. € 150,-)
Ruud Veenstra

2e Prijs🥈: Dinerbon bij de Baander (t.w.v. € 75,-)
Hanneriek Brand-Sieben


3e Prijs🥉: Waardebon Plus (t.w.v. € 50,-)
Jan Hidding

De prijzen komen zo spoedig mogelijk jullie kant op! Gefeliciteerd!

Doelpuntenactie
Wat houdt de doelpuntenactie in? Deelnemers betalen een euro per gescoord doelpunt. Met de opbrengst wordt onder andere busjes bij uitwedstrijden betaald, een fruitmand bij langdurige blessures of ziekte en ook teambuildingsactiviteiten. Doelpuntensponsoren kunnen aan het begin of halverwege het seizoen instappen 

Bedankt!
Dalen 2 dankt alle deelnemers voor de steun en het vertrouwen in de ploeg! Aan het einde van het seizoen is er een nieuwe trekking voor de doelpuntenactie. Het team gaat er alles aan doen om te strijden voor de titel en de beker. “Hopelijk zien we jullie snel weer op zondagochtend langs de lijn!”