Een thuiswedstrijd (onder leiding van Jarno Koert) tegen VCG-SCN JO15-1 uit Geesbrug stond voor JO15-3 op het programma afgelopen zaterdag. Werd de uitwedstrijd van 4 februari jl. tegen DZOH JO15-4 dankzij een goede inzet van Dalen met 7-1 flink gewonnen, nu moesten de spelers meer hun best doen om te laten zien wat ze kunnen. Vooral in de eerste helft mocht Dalen meer scherpte laten zien: de passes waren niet goed en de inzet was wel eens beter. Gescoord werd er in de eerste helft dan ook niet, maar gelukkig wist de tegenstander ook geen doelpunt te maken en daarmee bleef de stand tot aan de rust 0-0.

Een bemoedigend gesprek in de kleedkamer maakte dat de spelers met hernieuwd vertrouwen en goede moed de tweede helft in gingen. Met resultaat, want de inzet verbeterde en dit resulteerde in een “wereld pass” (in de woorden van trainer Jan Noorman) van Cars-Jan de Ridder op Job Harwig. Job maakte dit buitenkansje keurig af en zorgde daarmee voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. Dit smaakte bij de spelers naar meer en de trend leek gezet: de 2-0 kwam eveneens van Job en daarna zorgde Tim voor de 3-0! Tegendoelpunten waren er niet, dus werd de wedstrijd met 3-0 gewonnen.

Trainer Jan Noorman is weer tevreden: “Op karakter en inzet hebben de jongens wederom laten zien dat ze een superleuk team hebben, dat steeds beter aan het worden is. Ga zo door jongens!”