Van 25 september tot en met 3 oktober vindt voor de zevende keer de Week van de Scheidsrechter plaats. In deze periode worden de scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Onze scheidsrechters staan wekelijks paraat om de wedstrijden van de jeugdteams en  de  seniorenteams op ons fraaie sportpark in goede banen te leiden

Zonder scheidsrechters wordt er niet gevoetbald. Daarom gaan wij ook dit jaar de scheidsrechters weer in het zonnetje zetten. Vanuit de vereniging, maar nog mooier is het als ook de spelers/teams de scheidsrechter bij hun wedstrijd laten blijken dat hun inzet wordt gewaardeerd.
Hoe? Dat laten we graag aan de creativiteit van de spelers en teams over.

Zoals hiervoor opgemerkt:  scheidsrechters zijn onmisbaar in het voetbal. Om te zorgen dat de wedstrijden van VV Dalen altijd door kunnen gaan, willen we graag nieuwe scheidsrechters begroeten en zonodig opleiden.

Heb jij interesse en lijkt het je leuk om dit seizoen af en toe wedstrijden te fluiten?    Meld je dan aan bij Albert Katuin. Dit kan via 06-25 13 02 01 of via e-mail albert.katuin01@gmail.com.

SCHEIDSRECHTER  Bedankt !!

De scheidsrechterscommissie,