Het heeft ons meer tijd en inspanning gekost dan we hadden verwacht, maar het is gelukt! Vanaf heden hebben we de website volledig in eigen beheer.

Het in eigen beheer nemen van de website is reeds in een eerder bericht op onze website en tijdens de Algemene Ledenvergadering in oktober aangekondigd. Nu we de website volledig in eigen beheer hebben zijn we beter in staat om onze website door te ontwikkelen, zodat onze website steeds beter aansluit bij de behoeften van onze vereniging.

Het beheer wordt uitgevoerd door het websitebeheerteam, dat bestaat uit Wim Steege, Elmer Voors, Marco ten Hoor en Derk Lennips.

Inmiddels hebben we een aantal zaken op de website aangepast. Zo is de stand van Dalen 1 inmiddels up-to-date gemaakt, en wordt die ook automatisch bijgewerkt na afloop van iedere gespeelde wedstrijd. Vanwege een technisch issue wordt de lijst van afgelastingen niet automatisch bijgewerkt, maar daar is inmiddels een procedurele oplossing voor gevonden zodat iedere afgelasting z.s.m. als bericht op de site wordt gemeld. Het kopje Afgelastingen dat niet automatisch wordt bijgehouden hebben we verwijderd.

Er blijft, ook voor ons, nog wel genoeg te wensen over. Er wordt bijvoorbeeld nog gewerkt aan het automatisch bijwerken van het wedstrijdprogramma van alle teams. Omdat de veldcompetitie momenteel stil ligt zijn er nu geen wedstrijden beschikbaar, maar zodra de veldcompetitie weer begint hopen we het volledige wedstrijdschema ook weer beschikbaar te hebben op onze website.

Maar nu we deze eerste stap hebben voltooid, gaan we ook verder met vervolgstappen. Een van de eerste stappen die we samen met de websiteredactie in januari gaan maken is alle commissies aan te laten sluiten zodat zij bevoegdheden krijgen om hun informatie zelf op de website te plaatsen, waarbij de websiteredactie uiteraard wel iedere publicatie beoordeelt. Het laten plaatsen van informatie door de commissies hopen we voor aanvang van volgend seizoen te hebben gerealiseerd. Ook gaan we met alle commissies in overleg om de wensen aangaande de website per commissie in kaart te brengen.

Kortom, er is nog genoeg te doen.

Maar we zijn verheugd dat de eerste stap, het in eigen beheer nemen, inmiddels een feit is.

Het websitebeheerteam