Walking football !
Iets voor jou?

Ben je de 60 gepasseerd en is rennen niet meer zo jouw ding?  Wel zin om tegen een bal aan te schoppen en in teamverband bezig te zijn?  Misschien is walking football dan wat voor jou.

De laatste jaren is deze vorm van voetballen voor ouderen steeds meer in de picture gekomen. De KNVB promoot het en blijven bewegen voor ouderen is natuurlijk ook heel belangrijk.

Wat is walking voetbal?
Het is voetballen op een klein veld.  Een veld van ongeveer 20 bij 40 meter.  Dat zou je binnen kunnen doen in een deel van de zaal. Buiten kan het natuurlijk ook.  Rennen mag niet. Wel mag je natuurlijk snelwandelen.  Lichamelijk contact is verboden.  De bal mag niet boven heuphoogte verplaatst worden.  De doelen zijn klein en er is geen keeper.  Je speelt het spel met minimaal 5 tegen 5 spelers.

Aanmelden?
Ben je geïnteresseerd en wil je je vrijblijvend aanmelden om dit spel eens uit te proberen, neem dan contact op met  Feddie Zomers.  Dat kan persoonlijk, telefonisch of via de mail/app.  Zodra er zo’n tiental  belangstellenden zijn,  gaan we verder overleggen en het spelletje eens uitproberen.
Meer weten over het spel?  Je kunt natuurlijk ook zelf gaan googelen wat walking football  inhoudt.

Feddie Zomers
7751DA Dalen
Kieftenweg 20
0524-552312 of 0621432765
zomersf@gmail.com