Dalen 1 heeft met het behalen van de vierde plaats op de ranglijst de nacompetitie gehaald! Het team van trainer Michel Kerkdijk speelt aanstaande zondag (12 juni) om 14.00 uur tegen Valthermond op Sportpark De Meent in Valthermond. Bij winst speelt de ploeg op zondag 19 juni op neutraal terrein tegen de winnaar van de wedstrijd SC Stadspark 1-Rolder Boys 1. Bij winst is promotie naar de eerste klasse veilig gesteld. Dalen speelde voor het laatst in het seizoen 2014/2015 in de eerste klasse.

Het behalen van de nacompetitie is een fantastisch resultaat! Felicitaties voor de staf en selectie en ook voor trainers, leiders en spelers van Dalen 2 en JO-19. Ook dankzij hun steun en het meespelen in wedstrijden kon dit resultaat worden bereikt. Om Dalen 1 een extra hart onder de riem te steken, is door de bussponsoren een bus beschikbaar gesteld voor spelers, staf en sponsoren voor aanstaande zondag.