Sinds februari van dit jaar is de Vrienden van v.v. Dalen officieel een stichting geworden. Op 23 januari is het dagelijks bestuur naar de notaris gegaan voor het ondertekenen van de documenten, waarna notaris Lennard Reinsma (eerder nog tegenstander van een deel v/h bestuur in de kraker Dalen 5 – Germanicus 5) alles bezegelde. Door de overstap naar een stichting kunnen de Vrienden sneller en transparanter werken en hun financiële werkzaamheden eenvoudiger beheren.

Alle leden van de Vrienden van v.v. Dalen kunnen vrijdag 10 mei overigens vast omcirkelen in hun agenda: dan staat de volgende feestavond voor de leden gepland. Draag je onze voetbalvereniging ook een warm hart toe en wil je dus graag lid worden van de Vrienden van v.v. Dalen? Stuur dan even een mailtje naar info@vriendenvanvvdalen.nl om lid te worden!

Vriendelijke groet,

Bestuur Vrienden van v.v. Dalen