De wedstrijden van VR1 in verslagvorm.

14-09-2019 - D.S.C.'65 VR1 – Dalen VR1 (Beker)

Uitslag: 0 – 5
Doelpunten: Paulien (5x)

De jeugd van Dalen en DSC trekt samen ten strijde, terwijl de senioren van Dalen en DSC elkaar bestrijden. Nog brak van het Ganzenfestival wordt om 10 uur afgetrapt voor dit onderlinge treffen. Dalen is sterker, heeft het meeste balbezit en creëert de kansen. Na drie minuten leidt dat tot het eerste doelpunt. Esther krijgt de bal mee, geeft af aan Paulien die draait en scoort. Ook bij de 0-2 staat dit duo aan het einde van een aanval. De voorzet van Esther wordt door Paulien afgerond.

Vlak voor de rust wordt Annemarie ingebracht en ongeveer haar eerste balcontact levert een pass op naar … Paulien, die langs de keepster gaat en de stand op 0-3 brengt.

Na enkele tactische tips van de trainer kan de tweede helft beginnen en dat begin is weer goed, want na 2 minuten verschijnt er wederom GOAL op het scorebord. Wen Xue bouwt langs de lijn goed op. Na een mooi balletje tussendoor van Dominique kan Paulien, ondanks een schreeuw van de keepster, scoren. Ook het laatste doelpunt van de dag wordt gescoord door Paulien die een pass van Kayleigh afrondt.

De poulefase van de beker zit er op en dankzij drie overwinningen gaat VR1 de knock-outfase in.

07-09-2019 - Dalen VR1 – BDE VR2 (Beker)

Uitslag: 6 – 1
Doelpunten: Dominique (3x), Esther (2x), eigen doelpunt

Een deel van de technische staf is ’s morgens op sportpark ’t Grootveld aanwezig, want er is nog geen scheidsrechter gevonden voor de wedstrijd tegen BDE. Om 12.30 uur verschijnt er een lach op de gezichten want Jarno Koert biedt zich aan om te fluiten.

Tegen de samenwerkende teams van Bargeres, DZOH en SC Erica wordt in de eerste helft niet erg goed gespeeld. De linies staan ver van elkaar af, zodat ballen niet allemaal op de juiste plek aan komen. Dominique krijgt in de 2e minuut al een kans, maar schiet op de lat. Als ze even later de bal van Daphne krijgt kan ze om de keepster heen, maar ja als je stijf rechts bent kan de bal vanaf links voorlangs gaan. Dat gebeurt bijna, maar gelukkig trilt het zijnet aan de goede kant. Dalen VR1 is meer in balbezit. Toch wordt het 1-1 als een schot van BDE over Ilse heen gaat.

In de tweede helft gaat alles een stukje soepeler, mede door 2 doelpunten in de eerste 4 minuten. Dominique schiet de bal voor het doel en BDE helpt een handje door zelf raak te schieten. Het wordt 3-1 als Rozemarijn de bal op Dominique speelt die eerder bij de bal is dan de keepster. Dominique blijft succesvol in de beker als ze ook de 4-1 maakt. In het laatste kwartier wordt er door Esther nog twee keer gescoord. Bij de 5-1 gaat Kayleigh mee naar voren en als een heuse linksbuiten geeft ze een prachtige voorzet. De eindstand wordt 6-1 als Dominique de bal doorspeelt naar Esther.

Een goede wedstrijd mede door het fluiten van Jarno, nogmaals dank.

31-08-2019 - Twedo/SVV'04 VR1 – Dalen VR1 (Beker)

Uitslag: 1 – 11
Doelpunten: Daphne, Dominique (7x), Else, Ilse, eigen doelpunt

Het bekertoernooi begint in Schoonebeek tegen het nieuwe fusieteam van Twedo en S.V.V.’04. Achteraf gezien is het bereiken van sportpark De Kampen vanwege de feestweek de moeilijkste opgave. Het weer is een andere tegenstander, het is erg warm en de wind waait af en toe stevig.

Om half drie wordt er afgetrapt en Dalen VR1 is vanaf de eerste balomwenteling de betere ploeg, geholpen door onwennigheid bij de tegenstander. Door de nieuwe regel bij het uittrappen ontstaat er wat onduidelijk in de defensie van Twedo/SVV (vanaf nu T/S), Dominique profiteert hiervan en opent de score. In de loop van de wedstrijd laat Kayleigh zien dat doelpunten maken leuk is, maar dat je van een assist bijna net zo blij kunt worden. En blij wordt Kayleigh vandaag. Haar voorzetten naar Else en Dominique (2x) zorgen ervoor dat de ruststand 0-4 wordt.

Na één (of meer) glazen ranja kan de tweede helft beginnen. Het beeld van de wedstrijd verandert nauwelijks. Alle linies trekken ten aanval en de score wordt uitgebouwd naar 0-7. Uit een corner scoort Dominique de 0-5, Daphne omspeelt even later de keepster (0-6) en Dominique maakt uit een vrije trap van Kayleigh de 7e van de wedstrijd. T/S heeft een opleving, komt een paar keer goed van eigen helft en profiteert van een misverstandje in de verdediging. Ilse laat snel daarna zien dat oplettendheid loont. Daphne wordt vastgezet bij de cornervlag, Marleen kan de bal overnemen en via de achterlijn gaat zij richting het doel, geeft voor en voordat de keepster van T/S de bal op kan pakken tikt Ilse binnen (1-8). Na een eigen doelpunt van T/S werkt Dominique aan haar positie op de topscorerslijst, want na een passje van Ilse en een solo door de defensie van T/S staat het 1-11.

Een prettig begin van een nieuw voetbalseizoen.

Speel-Rij-Was-schema