Vooruitgang voor JO13-1 afgelopen zaterdagmiddag op ‘t Grootveld. Het team kwam uit tegen Fit Boys JO13-1 uit Beilen en behaalde 3-0 winst! Een zeer welkome overwinning voor JO13-1, die dit seizoen helaas nog geen enkele wedstrijd had gewonnen.

Dit seizoen startte het team in de hoofdklasse, gebaseerd op het presteren van JO13-1 vorig seizoen, maar dat bleek al snel te hoog gegrepen. Het huidige JO13-1 is bijna volledig nieuw samengesteld en de spelers wisten elkaar nog niet altijd goed te vinden op het veld. Bewonderenswaardig goed hielden de spelers de moed er in! Het tweede deel van de competitie wordt gespeeld in de eerste klasse en dat leidt nu tot beter resultaat.

In de strijd tegen Fit Boys JO13-1 afgelopen zaterdag toonde Dalen zich in de eerste helft krachtig, als de sterkere partij en meerdere aanvallen op het doel werden gedaan. Joey Wanders, Julian Ruinemans en Nout Hendriks zorgden in de eerste helft voor drie doelpunten voor Dalen. De tegenpartij kwam ook een aantal keren dichtbij het doel, maar keeper Tim Ophof had knappe reddingen en wist het doel leeg te houden.

De ruststand van 3-0 bleef in de tweede helft behouden. Dalen toonde zich minder aanvallend en scoorde niet, maar wist goed te verdedigen, waardoor er geen tegendoelpunt viel. Van zichtbaar grote vreugde bij de spelers van Dalen was geen sprake. De spelers blijven nuchter en kritisch en kijken naar wat beter kan, maar een opsteker is deze winst zeker!

Hieronder zie je een paar foto’s van de wedstrijd. Meer foto’s vind je in de fotogalerij.