Op 25 en 26 juni heeft de voetbalkamp-commissie het jaarlijkse voetbalkamp georganiseerd in de vorm van een voetbal 2-daagse. Ruim 70 jongens en meiden spelend in de JO7 tot en met de JO11 hadden zich hiervoor opgegeven. Met 2 prachtige zonovergoten dagen werd het ook dit jaar weer een daverend succes.

Op vrijdagmiddag werd er gestart met een speur- en puzzeltocht over het sportpark met leuke vragen, opdrachten en uitdagingen. Gevolgd door een culinair hoogstandje in de vorm van patat en snacks. De avond stond in het teken van de penalty-bokaal, waarbij de strafschoppen genomen werden op de keepers Mark Koert, Nick Borgman en Kevin Borgman. De 3 winnaars ontvingen een mooie voetbal! ( aangeboden door onze sponsor D&P Chaletbouw ). Rond de klok van 21.00 werd deze eerste dag afgesloten.

Zaterdagmorgen 8.30 stond iedereen weer fris en fruitig op het sportpark. Er werd begonnen met het onderlinge voetbal toernooi, waarbij er volop gestreden werd voor iedere meter…..en soms zelfs centimeter. Na de lunch mocht iedereen heerlijk “los” op de grote springkussens, glijbanen en water slides. Van zoveel spelen krijg je natuurlijk behoorlijke trek en daarvoor is uiteraard maar één echte zomerse remedie…….BBQ! De avond werd afgesloten met het inmiddels traditionele negerzoen-happen.

Conclusie: ook na inmiddels bijna 35 jaar blijft het jaarlijkse voetbalkamp ( 2 – daagse  ) een groot succes met veel plezier voor alle deelnemende kids en leiding. Op naar volgend jaar!

VBK commissie V.V. Dalen.

Hieronder de foto’s, zie ook de Fotogalerij voor alle foto’s.