Hallo allemaal,

“Zolang de bal rolt, groeit het gras” zei een bekende voetbalfilosoof ooit. En zo is het maar net, wat zijn we blij dat het voetbalseizoen weer is begonnen! Aan het einde van het vorige seizoen heeft het oude jeugdbestuur besloten het stokje over te dragen. Deze zomer zijn we druk geweest met de invulling van het jeugdbestuur. Tegelijkertijd is de structuur ook wat aangepast. Het jeugdbestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris (Henk Jan Sibon) en vier algemene jeugdcoördinatoren. Deze algemene jeugdcoördinatoren zijn het aanspreekpunt voor ouders en leiders. De algemene jeugdcoördinatoren zijn:

• Jelmer Engelage (t/m JO8)
  • Anneke Boorsma (JO9 t/m JO12)
  • Tanja Mulder (JO17 t/m JO19) (tevens aanspreekpunt Dsc)

Voor de JO13 t/m JO15 zijn we nog op zoek naar een coördinator. Lijkt het je leuk om in het jeugdbestuur plaats te nemen? Laat het vooral weten! We zijn een nieuw bestuur dus af en toe zijn er zaken die voor ons ook nieuw zijn. Maar we zijn gestart met veel energie, positiviteit en hebben er veel zin in om er een mooi voetbaljaar van te maken!

Naast het jeugdbestuur is er ook een technische commissie jeugd. Deze houden zich bezig met de “technische kant”. Denk hierbij aan de inhoud van de trainingen en de teamindeling.  In de technische commissie jeugd zitten ook vier technische jeugdcoördinatoren (Reinoud Haak, Thijs Mulder, Jan Noorman, Jan Wilpshaar). Daarnaast is er een hoofd (Gert Meijering). De Hoofd Jeugd Opleidingen (Nick Borgman) en Hoofd Scouting (Bennie Bakker) zullen ook geregeld aanschuiven.

Het seizoen is al een aantal weken onderweg. We zijn met 18 jeugdteams gestart. En maar liefst met 3 teams JO7! Een aantal weken geleden is er ook informatieavond voor de ouders van JO7 geweest. Van 23 spelers was er een ouder aanwezig. Goed om deze betrokkenheid te zien! En ook erg belangrijk voor de vereniging!

Zaterdag 18 en 25 september hebben JO7-1, JO7-2 en JO7-3 hun allereerste wedstrijdjes gespeeld. Op de site vind je mooie foto’s en een wedstrijdverslag. Sowieso zal er dit seizoen met grote regelmaat foto’s van de wedstrijden gemaakt worden. Deze foto’s komen dan op de site terecht. Het zou mooi zijn als de foto’s vergezeld kunnen worden met een wedstrijdverslag. Bij deze dus ook de vraag om wedstrijdverslagen aan te leveren, dit kan naar communicatie@vvdalen.com.

Woensdag 22 september hebben 9 jeugdleden hun spelregelbewijs gehaald in de Swaneburg. Een avond georganiseerd door de KNVB en gemeente Coevorden. Ook de komende weken staan er weer veel mooie dingen te gebeuren zoals de seizoensopening op 3 oktober, de FIFA-avond en de quizavond.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat er weer lekker gevoetbald wordt. Wij hopen dan ook dat iedereen dit jaar met veel plezier naar de trainingen en wedstrijden komt, want plezier is natuurlijk het allerbelangrijkste. Mocht er iets zijn of mochten er vragen zijn, mail gerust naar jeugdbestuur@vvdalen.com. Laten we er samen een mooi jaar van maken.

Groeten,

Mede namens het jeugdbestuur,

Michel Boer (voorzitter jeugdbestuur)