Inwoners van de gemeente Coevorden die afhankelijk zijn van een inkomen rond het sociaal minimum kunnen sinds 15 februari gebruik maken van de zogeheten ‘Doe-Mee-Webwinkel’.

In de winkel kunnen minima verschillende producten kopen. Dit zijn niet alleen producten van ondernemers, maar bijvoorbeeld ook een lidmaatschap bij een sport- of culturele vereniging.

De gemeente verzorgt het budget waarmee producten in de winkel kunnen worden gekocht. Bij een aankoop wordt het geld direct aan de betreffende vereniging of ondernemer overgemaakt. Het budget in de webwinkel komt uit de Doe-Mee-Pas-regeling. Die regeling heeft de gemeente Coevorden om te bevorderen dat alle inwoners kunnen meedoen in de maatschappij.

Ook v.v. Dalen biedt producten aan in de Doe-Mee-Webwinkel.
Zie hier ons aanbod in de webwinkel.

Op onze Doe-Mee-producten zijn de volgende regels van toepassing:

• Een contributiekorting van €12,- per jaar per product, met uitzondering van de producten voor 35+, 45+ en VR18+.
  • Vanaf een maand voor aanvang van de contributieperiode van het gekozen product, kan reeds worden deelgenomen aan trainingen.
    .

Voor meer informatie neemt u contact op met de ledenadministratie.
Uiteraard behandelen we alles omtrent Doe-Mee-producten en lidmaatschappen vertrouwelijk.

Bestuur v.v. Dalen