Tijmen Venhorst is benoemd tot bestuurslid. Dit gebeurde tijdens de Algemene Leden Vergadering op donderdag 22 september bij Restaurant De Baander. Tijmen volgt Michel Fledderus op. Tijdens de ALV werd verder stil gestaan bij de speerpunten van het komend seizoen. Ook blikte Gerdinand Heeling terug op het onderzoek naar zaterdag/zondagvoetbal en gaf Folkert Sinnema een presentatie over de kwaliteitsimpuls van onze sportaccommodatie.

De benoeming van Tijmen Venhorst betekende tegelijkertijd het vertrek van Michel Fledderus uit het bestuur. Michel trad in 2009 toe tot de commerciële commissie en later ook tot het bestuur en de activiteitencommissie. Hij heeft in die jaren veel voor de vereniging betekend. Michel heeft besloten om vrijwilliger te blijven, maar dit wel op een lager pitje te zetten. Zo stapt hij o.a. uit het bestuur en beide commissies. Tijmen wordt de nieuwe voorzitter van de commerciële commissie. Hester Noorman is dat voor de activiteitencommissie.

Tijdens de ALV werd Derk Lennips benoemd tot Lid van Verdienste. Zie daarvoor het andere bericht.

Kijk in het foto-album voor foto’s van de ALV. Foto’s zijn gemaakt door Frits Mölder.