Het jeugdbestuur heeft de afgelopen jaren vol enthousiasme gewerkt om de jeugd bij de SJO Dalen/DSC zo veel mogelijk en met plezier te laten voetballen. Met de huidige bestuursleden zijn we al heel wat jaren geleden begonnen als vrijwilliger.

We hebben als jeugdbestuur gelukkig mooie dingen gerealiseerd zoals de bolchrysanten acties, nieuwe inrichting materiaalhok, promofilm ‘Meer Vrijwilligers in Korte tijd’, de fotogalerij, de sleutelkast,  schoonmaak van kleedkamers via de Toekomst, nieuwe ballenkarren, de nieuwe ballenpomp via vrienden van Dalen. Verder zijn er vergoedingen geregeld voor jeugdtrainers via Sport Drenthe en zijn we als vereniging nu een erkend leerbedrijf voor scholieren, die hier stage willen lopen. Zo zijn er vast nog meer zaken waar we trots op kunnen zijn.  

Helaas is er afgelopen anderhalf jaar niet veel gevoetbald. We gaan er vanuit dat het komend seizoen weer normaal zal zijn en er weer volop voetbalplezier is.

Met het nieuwe voetbalseizoen in zicht, hebben we als voltallig jeugdbestuur toch besloten om het stokje over te dragen. De huidige leden hebben de kinderen al in de laatste lichting van de jeugd zitten. Tijd voor vers bloed in een nieuw jeugd bestuur. Een aantal van de huidige bestuursleden blijft op andere fronten actief als vrijwilliger en zullen ondersteuning bieden bij het opstarten van een nieuw bestuur. 

Natuurlijk hopen we dat er nieuwe enthousiaste vrijwilligers opstaan om o.a. de vereniging bestuurlijk te ondersteunen.

Het hoofdbestuur is volop bezig om de organisatie van de vereniging op papier te zetten. Als jeugdbestuur hebben we het volste vertrouwen dat dit de vereniging de komende jaren veel positiefs gaat brengen. Wij wensen hen en het nieuwe jeugdbestuur veel succes de komende jaren.

Jeugdbestuur SJO Dalen/DSC

 

Namens het hoofdbestuur willen we Richard Spang, Liane Snippe, Erik Ophof, Erik van Dijk, Marco ten Hoor, Remco van der Vlag en Tanja Mulder enorm bedanken voor hun jarenlange inzet voor de vv Dalen. De jeugdpijler is één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste, voor de vereniging. Met hun inzet en energie hebben zij hier de laatste jaren richting aan gegeven en hebben veel bijgedragen aan de ontwikkeling hiervan.

We hopen dat er aan hun oproep gehoor wordt gegeven om de ingeslagen weg te vervolgen. Als hoofdbestuur zijn we druk mee bezig met de invulling van een nieuw jeugdbestuur en zijn we in elk geval nog op zoek naar een secretaris. Lijkt je dit echt iets voor jou, of weet je de persoon voor deze plek, neem dan contact op met het hoofdbestuur via vrijwilligers@vvdalen.nl