Wat is dat voor rare gebogen tafel die sinds kort bij de kantine staat? Het is een teqtafel! Op een teqtafel kan teqball worden gespeeld. De tafel is deels betaald vanuit de Rabo ClubSupportactie 2022. Op dit moment loopt de Rabo ClubSupportactie 2023. Leden van de Rabobank mogen t/m 26 september stemmen. Uiteraard kan er ook worden gestemd op VV Dalen! Ons doel is…..nieuwe doelen!

Teqtafel
Dankzij de opbrengst uit de Rabo ClubSupport van 2022 konden we een teqtafel aanschaffen. Teqball combineert tafeltennis en voetbal en is een nieuwe game op een pingpong-achtige tafel met een vast net van plexiglas in het midden en zijkanten die aan de uiteinden aflopen. Spelers mogen alles behalve hun handen gebruiken om de bal terug te krijgen bij hun tegenstander. Bekijk deze rally om het spel te leren kennen: TEQBALL – Rally of the Year! – YouTube. Voor teqball heb je een speciale bal nodig. Deze is in bestelling en is straks te lenen via de kantine. Nog even geduld!

Rabo ClubSupport
Vorig jaar leverde de Rabo ClubSupport € 1500,- op voor VV Dalen en dit bedrag is goed besteed aan de teqtafel! Dit jaar sparen we voor nieuwe doelen. De huidige doelen zijn niet goed meer en zijn aan vervanging toe. Door zelfwerkzaamheid is de levensduur van de doelen door onze groenploeg al behoorlijk verlengd, maar de huidige metalen frames zijn nu echt af. Tijd voor vervanging en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Ben jij lid van Rabobank en vind je dit ook een goed plan? Stem dan op VV Dalen door jouw stem uit te brengen via de Rabo App of raboclubsupport.nl. Alvast bedankt!