Spelers en staf Dalen 1 willen heel graag alle supporters en sponsoren van harte bedanken voor alle steun gedurende het gehele seizoen.

V.v. Dalen heeft een mooi, gezellig publiek waar de vereniging met recht trots op is. De supporters laten zich altijd van hun beste kant zien en vormen zo een geweldig visitekaartje voor onze vereniging. En…, onze supporters staan als één man achter Dalen 1.

Bij thuiswedstrijden maar ook bij uitwedstrijden voelen wij de geweldige steun van onze supporters. Onze supporters maken het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi altijd weer tot een feest. En met drie volle bussen naar de finale van de nacompetitie in Emmeloord… Geweldig!!!

Naast een geweldig publiek hebben wij fantastische sponsoren, die zich met hart en ziel inzetten voor onze club. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat we dit seizoen zo vaak met de bus naar uitwedstrijden konden. Maar behalve dat hebben de sponsoren op veel meer manieren bijgedragen aan de prima sfeer waarmee Dalen bekend staat, de prima ontvangst van onze gasten bij thuiswedstrijden, het genot van iedereen die v.v. Dalen een warm hart toedraagt.

Supporters en sponsoren, bedankt !!!

Spelers en staf Dalen 1