Een echt collectors-item, het v.v. Dalen – mondkapje! Vanaf 13 jaar is het wettelijk verplicht om in alle publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen.

Als het dan moet, dan wel in stijl!

Voor 5,00 euro heb jij een uniek mondkapje en steun je ook nog eens jouw club. Wees er snel bij want OP=OP!

Het is niet verantwoord om iedereen naar de club te laten komen voor het ophalen van de mondkapjes.
Daarom hebben we besloten om de mondkapjes bij jou thuis te komen brengen op Donderdag 31 december 2020. Ophalen is dus niet mogelijk!

Graag bij de bestelling jouw adres doorgeven, de mondkapjes zullen tussen 11.00 en 13.00 uur worden afgeleverd. Zou je er voor kunnen zorgen dat er tegen die tijd iemand thuis is?

Betaling kan contant of via een tikkie.

Heb je interesse? Stuur dan voor donderdag 31 december een mailtje naar:
cc@vvdalen.com of naar secretaris@vvdalen.com of  geef een PB via Instagram of facebook.

#mooisteclubvandrenthe