We doen als vereniging weer mee aan de actie van Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport financiert de Rabobank verenigingen in de omgeving Emmen-Coevorden door middel van een stemronde. Des te meer stemmen worden uitgebracht op v.v. Dalen, des te groter wordt de financiële bijdrage.

Ons bestedingsdoel dit jaar…
Dit jaar zou onder normale omstandigheden in het teken hebben gestaan van de viering van het 90-jarig jubileum van onze club. Helaas zorgde de uitbraak van het coronavirus er voor dat het feestelijke programma geen doorgang kon vinden. Toch hopen we het 90-jarig jubileum op een beter moment samen met onze leden te kunnen vieren. We stellen de viering van het jubileum daarom uit tot volgend jaar.
De opbrengst van Rabobank Clubactie kan de eerste stap zijn naar een feestelijk jubileum.

Wanneer kun je stemmen?
Vanaf 5 oktober tot 25 oktober kun je, indien je lid bent van de Rabobank, je stem uitbrengen. Zorg dat je op tijd bent met stemmen – wacht niet tot de laatste dag.

Ben je nog geen lid van de Rabobank? Dit kun je gratis worden als je een bankrekening hebt bij de Rabobank.

Je kunt je stem uitbrengen via onderstaande link:

Succes met stemmen!
En we hopen dat jij je stem wil uitbrengen op v.v. Dalen.