Stefan Hemmen wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van JO19-1. Stefan woont in Aalden en werkt als logistiekplanner bij Feyen Groothandel in Coevorden. Momenteel is hij zelf nog actief in een vriendenteam op de zaterdagmiddag, maar komend seizoen gaat de focus op het trainerschap bij de O19. Daarnaast start Stefan ook met de trainerscursus UEFA C Youth. Ervaring met het trainen van jeugd heeft Stefan ook. Begonnen bij de jongste jeugd van VV Sweel, en vervolgens elk jaar een leeftijdscategorie hoger. De laatste drie jaar was hij met heel veel plezier trainer/coach van VV Sweel O17-1. Maar vanaf volgend seizoen dus trainer bij SJO Dalen-DSC JO19-1. Op de vraag hoe Stefan graag wil spelen komt het volgende antwoord.

“Verzorgd en simpel voetbal. Fanatiek, vooruitdenkend en met hoge intensiteit. Daarbij vind ik het heel belangrijk om te presteren als team. Het team en de spelers zijn voor mij compleet nieuw, wat het een mooie uitdaging maakt. Ik heb er heel veel zin in en wil graag beginnen om de spelers en club te leren kennen en er met elkaar vol voor te gaan! Dalen lijkt me een mooie, gezellige club waar we de thuiswedstrijden spelen op een mooi complex!”

Als vereniging zijn we ook erg blij dat Stefan de nieuwe trainer van JO19-1 wordt. In deze functie is een goede samenwerking met zowel de senioren als met de lagere teams belangrijk. We hebben er alle vertrouwen in dat Stefan hierin een goede rol speelt. Daarnaast wensen wij hem uiteraard heel veel plezier en succes het komende seizoen!