Graag verwelkomen wij hieronder de nieuwe sponsoren:

  • Mc Daddy
  • Mezach Timmer- en Onderhoudsbedrijf
  • Henny Lubberman kraamzorg
  • DMH Technology

vv Dalen is dankbaar dat nieuwe bedrijven de weg naar ’t Grootveld weten te vinden door middel van sponsoring

Bij de aanvang van dit nieuwe seizoen mogen we ook weer enkele nieuwe bord-sponsoren verwelkomen.

We hopen de nieuwe sponsoren vaak te mogen verwelkomen langs de sportvelden.

Hierbij een korte introductie van hun bedrijf
 

Mijn naam is Henny Lubberman.

Ik heb veel ervaring in kraamzorg en vind het werken met baby’s en hun ouders gewoon ontzettend leuk en betekenisvol. Na lange tijd voor grotere kraamzorgorganisaties te hebben gewerkt, ben ik in een aantal jaren geleden gestart als zelfstandig kraamverzorgster.

Je kunt mij inzetten tijdens en na je bevalling. Dit gebeurt via je eigen zorgverzekering. De afgelopen jaren heb ik al veel jonge ouders in Dalen tot hun volle tevredenheid mogen begeleiden in de kraamtijd. Mijn grootste aandacht gaat in eerste instantie natuurlijk uit naar de pasgeborene en de moeder. Ik ben vooral in het gezin om de verzorging van jullie op mij te nemen. Ik wil graag van jullie kraamtijd een geweldige periode maken.

Op mijn website www.hennylubberman.nl kun je veel informatie vinden rondom geboorte, bevalling en kraamtijd.  Ook kun je contact opnemen voor informatie en inschrijving voor kraamzorg door Henny Lubberman Kraamzorg.

Neem ook eens een kijkje in het gastenboek op mijn website.

www.hennylubberman.nl   

info@hennylubberman.nl   

06 38911966

 


DMH Technology B.V. is een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de verspaning. DMH houdt zich bezig met Langgatboren, Draaien en Frezen. Met langgatboren heeft DMH een specialisme in huis wat niet veel andere toeleveranciers kunnen.  Deze bewerking wordt veel toegepast in de Olie en Gas industrie, Matrijzenbouw en Semiconductor industrie. Bij DMH worden er gaten van Ø3mm tot Ø45mm geboord met een diepte van ± 1.600mm. Dit gebeurd in verschillende materialen oa. Aluminium, staal en Titanium.

Voor verdere informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website www.dmhtechnology.nl  of contact zoeken via info@dmhtechnology.nl.

Telefonisch kan ook via 0591 668 111