Open hier de Sponsorpakketten Flyer.

Voetbal en sponsoring zijn twee zaken die niet meer van elkaar te scheiden zijn. Elke amateurclub is afhankelijk van externe gelden om gezond en professioneel voor de dag te komen. Dat geldt ook voor v.v. DALEN. Wij presteren graag op eigen kracht, met spelers uit onze eigen jeugdopleiding en zonder individuele vergoedingen te verstrekken.
V.v. DALEN blinkt uit in het scheppen van uitstekende randvoorwaarden: wij zijn druk doende een moderne accommodatie met tal van faciliteiten te creëren, een stichting vrienden van v.v. DALEN die niet alleen de selectieteams ondersteunt met collectieve extra’s maar zich inspant om de v.v. DALEN in breedste zin positief uit te laten stralen. Niet alleen voor onze 1e selectie worden deze randvoorwaarden gecreëerd. Ook alle andere teams kunnen bij v.v. DALEN rekenen op een uitstekend voetbalklimaat. Zonder financiële ondersteuning van het bedrijfsleven kan v.v. DALEN dit niet in stand houden. Daarom zijn wij niet alleen trots op onze vereniging, maar ook zeer zeker op onze grote kern sponsors.

V.v. DALEN biedt het bedrijfsleven diverse mogelijkheden voor ondersteuning van de vereniging. We hebben een hoofdsponsor en een Jeugdpijlerplan. Daarnaast hebben wij een aantal sponsorpakketten samengesteld waar het bedrijfsleven gebruik van kan maken. Onderstaand treft u een overzicht.

Co-sponsor, o.a.:
• reclamebord minimaal 5 meter bij 0.60 meter
• logo op sponsorzuil bij ingang sportpark t.b.v. Jeugdpijlerplan
• naamsvermelding inclusief link op website
• gesproken reclameboodschap tijdens thuiswedstrijden v.v. DALEN 1
• deelname aan sponsoractiviteiten
Pakket-sponsor, o.a.:
• reclamebord minimaal 5 meter bij 0.60 meter
• naamsvermelding inclusief link op website
• gesproken reclameboodschap tijdens thuiswedstrijden v.v. DALEN 1
• deelname aan sponsoractiviteiten
Reclameborden, o.a.:
• reclame langs het veld
• reclame op hoogte langs het veld
• reclame op andere prominente plaatsen
• diverse afmetingen van 5 meter tot 20 meter
• mogelijkheid voor tweezijdige reclameborden
Advertentie op de website, o.a.:
• statische advertentie op de hoofdpagina inclusief link naar eigen website
• roterende advertentie op de hoofdpagina inclusief link naar eigen website

Advertentie op de interne kabelkrant (TV-scherm):
In het clubgebouw van v.v. DALEN draait tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal een interne kabelkrant die tussenstanden, eindstanden, de actuele ranglijst en andere relevante informatie vertoont. Deze informatie wordt afgewisseld met advertenties van sponsors. v.v. DALEN heeft het beheer van deze kabelkrant geheel in eigen hand. Voor bedrijven is het mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief hierop te adverteren.

Advertentie op het programmablad:
Tijdens thuiswedstrijden van v.v. DALEN 1 wordt bij de kassa een programmablad met veldverloting verkocht. Hierop staan diverse advertenties van bedrijven in diverse afmetingen. De oplage is gemiddeld 250 stuks per wedstrijddag.

Wedstrijdsponsor:
De wedstrijdsponsor staat tijdens één van de thuiswedstrijden van v.v. DALEN 1 in het middelpunt. De naam van de wedstrijdsponsor staat duidelijk vermeld op het programmablad. De stadionspeaker maakt de aanwezige supporters meerdere malen per wedstrijddag attent op de wedstrijdsponsor van die dag. Bovendien biedt de wedstrijdsponsor de wedstrijdbal aan.

Elftalsponsor:
v.v. DALEN biedt de mogelijkheid om afzonderlijke elftallen te sponsoren. Een elftal wordt, in overleg met de sponsor, voorzien van een complete outfit bestaande uit shirts, broekjes en sokken. Eventueel kan dit uitgebreid worden met tassen, trainingspakken, jacks, warming-up shirts etc. Uitgangspunt hierbij is dat naam en logo van de sponsor op een prominente plaats op het outfit prijkt.

Andere mogelijkheden:
Naast deze pakketten zijn er tal van andere mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan sponsoring van een toernooi of evenement, ondersteuning van de vrienden van v.v. DALEN, verstrekking van materialen etc.
Naast bovengenoemde afzonderlijke pakketten is het mogelijk om een combinatie van diverse pakketten te maken. De leden van de commerciële commissie kunnen u hierover, en over alle mogelijkheden van sponsoring informeren.

Leden van de commerciële commissie:
René Brand
e-mail: renebrand@xs4all.n
telefoon: 06-52068578

Jan Noorman
e-mail: jan.noorman76@gmail.com
telefoon: 06-14623024

Michel Fledderus
e-mail: infofledderus@ziggo.nl
telefoon: 06-23931624