Hoofdsponsor Autobedrijf J. Hoiting

Autobedrijf J. Hoiting is hoofdsponsor van de v.v. Dalen. Autobedrijf J. Hoiting is de Renault dealer van Zuid-Oost drenthe.

91 jaar geleden startte opa Jan Hoiting aan de Hoofdstraat in Dalen in een boerderij op de plaats van het huidige bedrijf zijn eerste werkzaamheden. Het begin van Autobedrijf J. Hoiting.
Nadat opa Jan Hoiting plotseling overleed namen zijn zoons Henk en Jan Hoiting het bedrijf als vanzelfsprekend over. Henk Hoiting beëindigde zijn werkzaamheden in 1984 en Jan Hoiting zette het bedrijf voort. In 1988 starten Jan Hoiting Sr. een tweede Renault vestiging in Emmen. Door deze stap kreeg Autobedrijf J. Hoiting een brede regio functie in de voormalige gemeenten Dalen – Emmen – Coevorden. In 2001 kwam Inge de Ridder – Hoiting in dienst van het bedrijf. In 2006 is het bedrijf in Emmen verkocht. In het voormalige Renault pand is nu de Citroen dealer gevestigd.
Johan de Ridder kwam vanuit een andere branche in 2006 binnen het bedrijf en na de overname in 2009 zetten Johan de Ridder en Inge de Ridder-Hoiting samen de Renault garage in Dalen voort. Het bedrijf is in de loop de jaren uitgegroeid tot een veelzijdige, klantgerichte, en kwalitatief goede en gezonde onderneming met een brede technische kennis.

CO –sponsor Sluyters Sport

In samenwerking met Sluyters Sport is er een nieuwe kledinglijn gelanceerd van wederom het merk Hummel. Sluyters Sport is gevestigd in Coevorden.

CO- sponsor ONS Dalen

ONS Dalen wordt op de achterkant van het shirt van Dalen 1 gepresenteerd. ONS Dalen staat voor Ondernemers Sociëteit Dalen. ONS Dalen heeft tot doel het ondersteunen van de lokale sportverenigingen in het dorp Dalen. Deelnemers aan ONS Dalen zijn bedrijven die de sport in Dalen een warm hart toedragen en daarnaast zullen er netwerkactiviteiten georganiseerd worden voor de leden.

CO-Sponsor Bruin -(eet) café D’aolle Bakkerij

Al jarenlang is D’aolle Bakkerij sponsor van de v.v. Dalen. Dit keer is het sponsorpakket uitgebreid t.b.v. de 1e selectie. D’aolle Bakkerij zal de komende jaren op de warming-up shirts verschijnen en op de softshell jassen van de 1e selectie. Voor een gezellige borrel kun je altijd terecht in D’aolle Bakkerij in Dalen.

Sponsor “Harry Renting”

Al jaren zijn de kinderen van Harry en Saskia te vinden op het sportpark ‘t Grootveld. Het bedrijf staat bekend om de flexibele houding naar klanten toe en biedt een uitgebreid dienstenpakket aan. Hierbij te denken aan minikraan verhuur, het maken van staal persingen en het aanleggen van straatwerk. De laatste tijd is het machinepark verder uitgebreid met boormachines voor het maken van horizontaal gestuurde boringen. Door deze uitbreiding kan het bedrijf een groot scala aan werkzaamheden in eigen beheer houden en dat wordt zeer gewaardeerd door de opdrachtgevers. Harry Renting is betrokken rondom de sponsoring bij de 1e selectie.

Sponsor “Specialiteiten Restaurant de Baander”

De Baander is een à la carte restaurant met 120 zitplaatsen. In een gemoedelijke en sfeervolle ambiance kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden. Mogelijkheid voor warm en koud buffet. Ook catering aan huis is mogelijk, voor groeps- en personeelsfeesten kunt u ook een afspraak met hun maken. Specialiteiten restaurant de Baander is betrokken rondom de sponsoring bij de 1e selectie.

Sponsor “Kroese Wevers”

KroeseWevers is een zelfstandige en onafhankelijke fullservice organisatie van accountants en belastingadviseurs. Negen kerndisciplines binnen één organisatie. Een optelsom van kennis:
– Accountancy
– Audit
– Belastingadvies
– Corporate Finance
– Estate Planning
– Pensioenadvies
– Personeels- en Salarisadvies
– Subsidie-advies
KroeseWevers is gevestigd aan de Bukakkers 20 in Emmen.

Sponsor “Fortune Hotdrink”

Koffie, koffiemachines en hot drinks… daarin is Fortune specialist. Inmiddels maken heel veel bedrijven gebruik van de diensten van Fortune diensten en producten. Waarom? Omdat de klanten hun ambassadeurs zijn. Zij geven aan wat voor hun als gebruiker belangrijk is. De smaak, de service, de leveringen, de kostenbesparingen. Kortom: de wensen van de klant staan centraal. Uw wensen. En daar heeft Fortune haar organisatie op ingericht. Wilt u weten hoe zij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen? Maak dan een afspraak met de Fortune regioadviseur in uw buurt.
Marcel Blaauwgeers 06-48353095

Sponsor “Groenoord” voorheen Janssen & Meppelink Tuin en Park

In 1999 is het bedrijf Jansen & Meppelink Tuin-, Park- en Golfbaan machines opgericht, als uitbreiding van het Jansen & Meppelink Mechanisatiebedrijf.
Deze afdeling is ondergebracht in een schitterend pand met een zeer ruime showroom van 400m² op “Het Kleine Veld” 59 te Dalen. Er wordt specifiek ingespeeld op de Tuin- Park- en Golfbaan machine(s) branche voor, zowel particulieren als professionals. Een belangrijke peiler is het John Deere dealerschap. Samen met het Mechanisatiebedrijf zijn we Full Line John Deere dealer. Dit betekent dat wij handmaaiers tot aan maaidorsers verkopen en alle tussen liggende John Deere producten. In 2011 is de dienstverlening gebundeld en verder gegaan onder de naam Groenoord. Groenoord heeft vestigingen in Groningen, Smilde, Zijldijk, Dalen en Oude Pekela.