Help jij VV Dalen aan kunstgras op het omniveld? Vanaf zondag 5 september kunnen klanten van PLUS Assen Dalen sparen voor verenigingen in Dalen en omstreken. Ook VV Dalen doet mee aan deze spaaractie. We willen heel graag kunstgras aanleggen op het omniveld (Albert Ruinemansveld). We zien dat dit veld steeds meer wordt gebruikt, met name door jongeren. Helaas is het door de ondergrond niet mogelijk om hier het hele jaar door te spelen. Door kunstgras aan te leggen, kan dit straks wel!

Sponsorpunten
Klanten kunnen sponsorpunten sparen voor de club of vereniging in hun buurt. Klanten bepalen zelf aan welke club of vereniging zij de sponsorpunten schenken. Hoe meer sponsorpunten een club ontvangt, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS Assen Dalen bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden.

Zo spaar je mee:

• Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar nl/sponsorpunten.
  • Kies VV Dalen. Voer de unieke code in en activeer.
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze vereniging.

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club.

Actie
Als Meest Verantwoorde Supermarkt vind PLUS dat zij altijd moeten klaarstaan voor de buurt. Met deze spaaractie probeert PLUS clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. In totaal doen bijna 6200 clubs en verenigingen mee aan de spaaractie verdeeld over 268 winkels van PLUS. Plus Assen Dalen stelt € 10.000 beschikbaar voor clubs en verenigingen in Dalen e.o.