Wat in het begin van het seizoen begon als een spontane actie van Joey Assen (het hele team uitnodigen voor een ontbijt), bleek zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar! De eerste wedstrijd na de winterstop was dan ook het juiste moment hiervoor, vond trainer/coach Jos Wiersum. 

Na wat overleg besloot Marc Koert, dat dit wel bij de familie Koert thuis kon. Tja… een ontbijt klaarmaken voor ruim twintig personen was geen probleem, maar waar moet iedereen dan toch zitten? In overleg met Marian Kok van de kantine, mochten we gebruik maken van de bestuurskamer en dat was natuurlijk supermooi. 

Thuis werd alles op zondagochtend voorbereid (eieren werden gekookt, pannenkoeken werden gebakken en knakworsten werden opgewarmd) en om 8.30 uur naar de kantine gebracht en klaargezet om zo om 9.00 uur met het hele team te kunnen genieten van een heerlijk ontbijt. Hopelijk geeft dit ook een flinke boost voor de eerste wedstrijd in de kampioensklasse tegen de Rolder Boys 2!

Om 11.00 uur begon de wedstrijd, maar Dalen begon niet erg sterk en stond dan ook al vrij snel achter met 0-1. Dalen vocht echter terug en kreeg meerdere kansen. Jelle Nikkels schoot op het doel, maar mistte. Echter wist Niels Meijer in de rebound de 1-1 te maken. Vlak daarna wist Jelle Nikkels zelf de 2-1 te scoren en leek het weer de goede kant op te gaan voor Dalen. 

Niks was echter minder waar, want voor de rust wisten de Rolder Boys (door wat slordigheden bij Dalen) nog twee keer te scoren en werd de rust ingegaan met een 2-3 achterstand, tot groot ongenoegen van het hele team. Waren het dan toch de eieren of de pannenkoeken die te zwaar op de maag lagen???

Na de rust kwam Dalen sterker terug en werd er beter gevoetbald. Dalen was de betere partij en wist nog twee keer te score: een mooi doelpunt van Jelle Nikkels en vlak voor het einde nog een mooie kopbal uit een corner door Bert Geerts. Zo werd de wedstrijd met een mooi resultaat van 4-3 gewonnen door Dalen, waar iedereen natuurlijk erg blij mee was!