Rabobank Emmen-Coevorden draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij ook dit jaar € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid van onze bank mag jij meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Stem op de vv Dalen!

Als vv Dalen doen we ook mee aan de clubkascampagne. Als vereniging willen we ons steeds verder ontwikkelen en daarbij het Grootveld zo optimaal mogelijk gebruiken. Onze initiatieven zullen erop gericht zijn om het voetballen en sporten in Dalen zo in zo breed mogelijke zin zo plezierig en betaalbaar als mogelijk te houden en daar waar mogelijk samenwerking(en) tussen verenigingen te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de recentelijke ontwikkelingen op het gebied van de realisatie van het Albert Ruinemansveld en de renovatie van de kantine

Hiervoor hebben we iedere stem nodig!

Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage vanuit de campagne voor de vereniging zal zijn. Met zijn allen maken we de vereniging groot! Het zou mooi zijn als uw familie, vrienden en bekenden met een Rabobank-rekening ook op de vv Dalen stemmen!

Hoe te stemmen?

Via de post hebben alle leden van de Rabobank Coevorden-Emmen een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Niet in de gelegenheid om te stemmen?

Mocht u om wat voor reden niet in de gelegenheid zijn om te stemmen dan vragen wij u contact op te nemen met het bestuur van de vv Dalen. Dat kan door 1 van de bestuursleden aan te spreken of door een mail te sturen naar bestuur@vvdalen.com. Dan kunnen wij u helpen uw stem uit te brengen. Iedere stem is geld waard!

Tot slot

Als het goed is mag u meerdere stemmen uitbrengen met uw stemcode. Ons advies is om bij het uitbrengen van de stemmen vooral ook te denken aan de initiatieven van de andere verenigingen in het dorp Dalen.