De Rabobank Clubkas Campagne is voor v.v. Dalen zeer succesvol verlopen. In totaal zijn er 111 stemmen uitgebracht op v.v. Dalen, waardoor onze vereniging een cheque in ontvangst mocht nemen van € 1165,50.

Rabobank Emmen-Coevorden draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe, en heeft daarom ook dit jaar € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank mochten meebeslissen waar deze bijdrage naartoe ging.

Als v.v. Dalen hebben we meegedaan aan de clubkascampagne. Onze motivatie is dat we ons als vereniging steeds verder ontwikkelen en daarbij het Grootveld zo optimaal mogelijk willen gebruiken. Onze initiatieven zijn erop gericht om het voetballen en sporten in Dalen in zo breed mogelijke zin zo plezierig en betaalbaar als mogelijk te houden en daar waar mogelijk samenwerking(en) tussen verenigingen te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de recentelijke ontwikkelingen op het gebied van de realisatie van het Albert Ruinemansveld en de renovatie van de kantine.

Wij willen een ieder die zijn of haar stem heeft uitgebracht op v.v. Dalen graaag hartelijk bedanken.

Bestuur v.v. Dalen