Hier en daar zijn er wat wijzigingen in de personele bezetting van de staf van het 1e, het 2e en de JO19-1 voor volgend seizoen. Nu, zo tegen het eind van het seizoen, is een mooi moment om even stil te staan bij de personen die hun functie beëindigen en om de personen die de functies gaan vervullen te verwelkomen.
.

Staf 1e elftal

De trainer van ons 1e elftal, Michel Kerkdijk, heeft dit voorjaar zijn contract met een jaar verlengd. Michel past goed bij v.v. Dalen en presteert maximaal. We zijn daarom bijzonder blij dat hij ook volgend seizoen de trainer van ons 1e elftal is.

Verzorger Johan Scholte stopt aan het eind van dit seizoen. Hij heeft de afgelopen jaren op een prima wijze invulling gegeven aan zijn functie en we zijn hem daar vanzelfsprekend zeer dankbaar voor. Johan gaat volgend seizoen aan de slag bij zijn eigen club, Protos.
Gelukkig hebben we met Gert Sluijters een uitstekende opvolger gevonden. Gert heeft zijn eigen praktijk GS-Sportmassage aan de Beltmolen 9 in Dalen en was de afgelopen 11 jaar verzorger bij HHC Hardenberg.
.

Staf 2e elftal

Gert Veenstra stopt aan het eind van dit seizoen als trainer van het 2e elftal. Zijn geweldige inzet voor de vereniging behoeft geen betoog en hij blijft ook gewoon actief voor de vereniging, maar dus niet meer als trainer van het 2e elftal.
Een goede trainer vinden voor een 2e elftal is geen eenvoudige opgave. Maar met Jos Wiersum zijn we daarin gelukkig toch heel goed geslaagd. Jos is in het verleden actief geweest als trainer van het 2e en 3e van Raptim, de JO19-1 en het 2e van SVBO, en de JO19-1 van v.v. Hoogeveen waar hij nu nog zijn seizoen afmaakt.

Henk Geerts stopt als leider van het 2e elftal. Henk is een serieuze leider die zijn taken op een voortreffelijke wijze heeft uitgevoerd. Een waardig vertegenwoordiger van v.v. Dalen.
Henk wordt in deze functie opgevolgd door Roy Borgman. Een voetbalman in hart en nieren. Roy is keepertrainer bij HHC Hardenberg. Bij v.v. Dalen was hij een paar jaar geleden bestuurslid Technische Zaken. Aan het eind van dit seizoen beëindigt hij zijn taken binnen de vrijwilligerscommissie om zich maximaal te kunnen richten op het 2e elftal.

Marcel Jannink wordt assistent scheidsrechter bij het 2e elftal. Assistent en leider zullen het komend seizoen vast prima met elkaar kunnen vinden want Marcel en Roy zijn kameraden. En niet onbelangrijk – Marcel brengt een jarenlange ervaring als scheidsrechter mee. Een mooie match dus.
.

Staf JO19-1

Rick Piek blijft trainer van JO19-1. Rick is een talentvolle trainer met een natuurlijk overwicht. Hij heeft zijn contract onlangs met een jaar verlengd en daar zijn we vanzelfsprekend erg blij om.
.

Stabiele factor

René Koelink blijft leider van het 1e elftal, Stefan Reinders blijft assistent scheidsrechter bij het 1e elftal, Robert Waarsing blijft leider van JO19-1 en Jan Spijkerman blijft keepertrainer. We zijn als vereniging blij dat we wederom op hun inzet mogen rekenen.
.

Contractverlenging Michel Kerkdijk
Contractverlenging Michel Kerkdijk

Nieuwe verzorger Gert Sluijters
Nieuwe verzorger Gert Sluijters

Nieuwe trainer Jos Wiersum
Nieuwe trainer Jos Wiersum

Contractverlenging Rick Piek
Contractverlenging Rick Piek