Eindelijk kon het op zondag 8 januari jl. dan weer: onderling zaalvoetballen! Een traditie welke al lange tijd bestaat, kon een paar jaar lang geen doorgang vinden. Twaalf teams hadden zich hiervoor ingeschreven, waardoor het een drukte van belang was in de zaal. Een sportief en gezellig toernooi ontspon zich, in een prestatieve en recreatieve categorie.

De lunch was goed verzorgd, wat ook recht deed aan de goede organisatie van het toernooi. Vele vrijwilligers maakten deze unieke editie mogelijk: toernooi-organisatie, wedstrijdsecretariaat en kantinecommissie. Dank hiervoor!

Het woordje ‘uniek’ viel u vast al op… Dit betreft niet het feit dat het team ‘Sala Legends’ de prestatieve poule glansrijk won, maar wel het feit dat voor het eerst in de historie de recreatieve poule – zonder puntverlies – werd gewonnen door het team ‘Bestuur’!

Luid applaus viel beide teams ten deel, maar op een dag als deze was natuurlijk iedereen een winnaar!!