VV Dalen is trots op alle vrijwilligers! Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Als dank voor alle inzet organiseert de activiteitencommissie van VV Dalen op vrijdagavond 17 juni een feest voor alle vrijwilligers. Ook partners zijn van harte welkom! Het feest begint om 20.30 uur in de kantine en is gratis. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Een extra reden om te komen is dat Mister Keys Matthijs optreedt. Waar Matthijs komt, is het een knalfeest! Stil zitten lukt niet als Mister Keys Matthijs achter de piano zit. Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. Jij vraagt het, hij speelt en zingt het! Bovendien krijgt iedereen een welkomstcocktail van Riëtte Kruize, eigenaar van Retro Party Drinks!

Kortom, dit feest wil je niet missen! Aanmelden kan via vrijwilligersavond@vvdalen.nl.