Op zaterdag 3 september om 11:45 was het dan zover, het meidenteam SJO Dalen/DSC MO17-1 gaat beginnen!!

Voor het eerst speelde dit meidenteam met elkaar. Meerdere meiden zijn al langer spelend lid in een gemengd team, sommige weer korter… Tijdens hun eerste training afgelopen donderdag werd er een begin gemaakt om er ‘één team’ van te maken.

De opkomst van de meiden in hun nieuwe roze tenue gaf al aan dat er eenheid was, dat zagen we ook in de wedstrijd. Ze hielpen elkaar, vooral positieve feedback werd er gegeven. De tegenstander @hzvvvoetbal MO17-1 was een pittige tegenstander. Deze meiden speelden al langere tijd met elkaar. Toch kon Dalen tegenstand bieden en over en weer kwamen er doelpunten, helaas werd de wedstrijd verloren met 2-5. De trainer, Gretha, was trots op haar team, ze hebben het goed gedaan!

De toeschouwers vonden het ook prachtig om te zien, maar met 1 wissel kan dit enthousiaste meidenteam nog wel wat aanwas gebruiken. Dus lijkt jou het leuk, kom dan een keer vrijblijvend trainen op de dinsdag en donderdag van 19:15 – 20:45 uur in Dalen. Voor meer info kun je contact opnemen met het jeugdbestuur: jeugdbestuur@vvdalen.nl. Kijk voor meer foto’s van de wedstrijd in het foto-album.