– Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën met 1,5 meter afstand, en alleen buiten.
– Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten.
– Wedstrijden zijn niet toegestaan.
– Uitgezonderd zijn: topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal), voetballers (inclusief overig personeel in ‘bubbel’) van de Eredivisie en Eerste divisie.
– Sportkantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.
– Geen publiek bij sport.
– In januari zou worden gekeken naar het toelaten van grotere groepen supporters bij lokale voetbalwedstrijden. Uit het experiment moet blijken wat ervoor nodig is dit soort gebeurtenissen door te laten gaan, of er meer kan als er getest wordt en wat in de praktijk haalbaar en verantwoord is. Die proefevenementen worden voorlopig uitgesteld, melden Haagse bronnen.