Maatregelen per 14 oktober 22:00u:

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00u en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle spelers in de teams binnen onze jeugdcompetities (t/m O19), mogen sporten in teamverband en onderlinge trainingswedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  • Op de site van de KNVB staan veelgestelde vragen, deze wordt regelmatig bijgewerkt.
  • Voor meer informatie, zie ook Rijksoverheid.nl.

Verder blijft gelden voor iedereen:

• Volg de richtlijnen van het RIVM rondom je gezondheid.
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°).
  • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Blijf thuis als iemand in jouw omgeving positief getest is op het coronavirus.
  • Kom alleen of met maximaal 1 familielid naar het sportpark
  • Doe je voetbalkleding thuis aan en zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest
  • Draag zorg voor een vlotte doorstroming op de parkeerplaats bij het halen en brengen van de jeugdspelers

We rekenen er als bestuur op dat iedereen beseft dat we dit als maatschappij op moeten lossen. Als iedereen meedoet en zijn/haar gezond verstand gebruikt, kunnen we hopelijk snel allemaal weer het veld op en aan het veld staan.

Sportieve groet,

Jeugdbestuur SJO Dalen/DSC                        Bestuur vv Dalen