Heb jij je nog niet aangemeld voor het vrijwilligersfeest? Doe dat dan vandaag! Vandaag is namelijk de laatste dag dat je je kunt aanmelden. Alle vrijwilligers van het huidige seizoen en van het seizoen 2021-2022 zijn van harte welkom! Het feest is op zaterdagavond 19 november van 20.30-1.00 uur en is helemaal gratis, inclusief hapjes en drankjes! In de kantine treedt Flexlive op. Flexlive bestaat uit toetsenist/zanger Edwin Entjes en zangeres Geralda van der Veen. Ze spelen alles op verzoek in een avondvullend programma! Dus poets die dansschoenen alvast op en bedenk welk nummer niet mag ontbreken! Je kunt je tot 12 november aanmelden door een mail te sturen naar vrijwilligersavond@vvdalen.nl.