Dalen 1 speelt op zondag 29 mei de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen. Tijdens deze dag zijn er leuke activiteiten op het sportpark, zoals een springkussen en muziek van Pure Sound. Ook treedt zanger Harry Snijders om 16.00 uur op. Bijzonder is dat tijdens een speciale sponsorbrunch hoofdsponsor Autobedrijf Hoiting in het zonnetje wordt gezet vanwege het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf.

VV Dalen heeft voor de sponsorbrunch alle sponsoren uitgenodigd om stil te staan bij het jubileum van Autobedrijf Hoiting. Hoiting is van oudsher een trouwe sponsor van VV Dalen en ook alweer tien jaar één van de hoofdsponsoren. Het bedrijf is zeer betrokken bij de vereniging en als dank daarvoor organiseert VV Dalen deze sponsorbrunch. De brunch start om 12.00 uur.

Feestelijk
Om 14.00 uur speelt Dalen 1 tegen LAC Frisia 1883. De ploeg uit Leeuwarden staat op dit moment op de derde plaats, Dalen staat op de vierde plaats. Het belooft een spannende pot te worden! Om Dalen 1 extra te supporten, lopen de jongste spelers van JO-7 samen met de spelers van beide teams het veld op voorafgaand aan de wedstrijd. In de rust doen deze kinderen mee aan de penaltybokaal. Na de wedstrijd sluiten we het seizoen feestelijk af met muziek. En alle kinderen kunnen springen op een springkussen. Het wordt een gezellige dag dus kom allemaal!