Jorn is op zijn 5e bij de VV Dalen begonnen met voetballen. Jorn is een makkelijk scorende aanvallende middenvelder met een enorme drive.  Op zijn 8e werd hij gescout voor de voetbalschool van FC Groningen, waar hij 3 seizoenen 1 á 2 keer in de week mee mocht trainen. Waar Jorn daar de selectie voor de JO12-1 op een haar na miste, werd hij al snel uitgenodigd door de FC Emmen. Na een mooie stageperiode afgelopen jaar mag Jorn vanaf aankomend seizoen in het rood-wit van de FC Emmen JO13-1 gaan spelen. Zijn laatste wedstrijd voor SJO Dalen-Dsc speelde hij afgelopen zaterdag als speler van de JO13-1. De selectie heeft op een leuke manier afscheid genomen van Jorn. En wij wensen Jorn ook heel veel succes in de jeugdopleiding van deze mooie eredivisieclub!