Dalen JO9-1 sluit succesvol seizoen af met toernooiwinst

Het team van Dalen/DSC JO9-1 won afgelopen zaterdag het SVBO-toernooi in Barger-Oosterveld. Het team sloot hiermee een toch al succesvol seizoen af.

De eerste twee wedstrijden van het toernooi eindigden in een gelijkspel. De jonge spelers dachten dat een beker hierdoor uitgesloten was. De twee wedstrijden hierna werden ruimschoots gewonnen waardoor de spelers uiteindelijk toch de beker voor de overwinning uitgereikt kregen.

Vier kampioenschappen, een promotie en een vijfde plek

Het team, dat getraind wordt door Kevin Borgman, Lars Middel, John Kleine en Remco Meijerink, sluit met de toernooiwinst een toch al succesvol seizoen af. Afgelopen najaar werd het kampioen in de eerste klasse. Ook de daarop volgende zaalcompetitie eindigde in een kampioenschap en in de kerstvakantie won het team het Milk Boarding Toernooi in Groningen.

Door het kampioenschap op het veld in de eerste klasse, mocht JO9-1 in het voorjaar starten in de hoofdklasse. Hier kregen de spelers met pittige tegenstanders te maken. Een leerzame periode, die eindigde in een verdienstelijke vijfde plaats.

Dalen/DSC JO9-1 na de toernooiwinst in Barger Oosterveld. Achter vlnr: John Kleine (trainer), Lars Middel (trainer/leider), Remco Meijerink (trainer/leider), Kristel van Veen (leider). Voor vlnr: Jarno Kleine, Finn Regtop, Mart Veldhuis, Aron Meijerink, CarsJan de Ridder, Tijn van Veen en Job Harwig. Mika Reinders ontbreekt.