Dalen DSC JO15-1 is aan een uitstekend seizoen bezig. Na een aantal oefenwedstrijden, 3 bekerwedstrijden en 8 competitiewedstrijden zijn ze nog steeds ongeslagen.

In de voorbereiding werden twee oefenwedstrijden gespeeld tegen Nieuw-Buinen en Sleen, deze werden vrij eenvoudig gewonnen met 8-0 en 6-1.

Daarna kwam de eerste lastige wedstrijd, voor de beker tegen Raptim. Dit werd een 3-1 overwinning voor onze jongens. SVV’04 werd daarna met grote cijfers verslagen en de derde bekerwedstrijd was tegen Germanicus/CSVC.
Dit was een erg tumultueuze wedstrijd, die uiteindelijk in 2-2 eindigde en daardoor is Dalen/DSC een ronde verder in de beker.

In de competitie werden alle wedstrijden nog gewonnen en staan we met 24 punten uit 8 wedstrijden bovenaan, samen met het ook nog ongeslagen Raptim.

Voor de winter zijn er nog 3 wedstrijden. Aanstaande zaterdag tegen Hoogeveen en daarna is op 9 december de topper tegen Raptim. De laatste wedstrijd is op 16 december, voor de beker tegen hoofdklasser HH’97.

Al met al tot nu toe een erg mooi seizoen, niet alleen vanwege de goede resultaten, maar JO15-1 is ook een erg leuke groep met heel veel vaste supporters.