Ook dit jaar deden we weer mee met het ZOD zaalvoetbaltoernooi en we begonnen gelijk de eerste 2 wedstrijden in Sleen al goed met winst. Dit gaf een goed gevoel en snakte naar meer natuurlijk. Omdat we elke wedstrijd een speler te kort hadden (Sven Langejans mocht helaas niet meer voetballen) werden we uit de brand geholpen door Max Hofman en Job Harwig van de JO10-2. Alle wedstrijden werden gewonnen, de een nog spannender dan de ander, maar ontzettend mooi om te zien hoe er goed gespeeld en ook mooi overgespeeld werd.
De laatste 2 wedstrijden waren lekker in de eigen sporthal in Dalen. Helaas kon Aalyah niet mee doen wegens een blessure en ook Max en Job konden er niet bij zijn wat zou betekenen dat we niet genoeg spelers hadden. Gelukkig waren daar Hugo Ambergen en Cars Jan de Ridder die het beide heel leuk vonden om met ons mee te doen, dus konden we lekker gaan voetballen en dat werd er ook gedaan.
7-1 winst op SVV en 4-0 van Raptim en dat betekende ongeslagen KAMPIOEN!
Toppers allemaal!
Coaches Mainel Kortstam en Niels Koert