In samenwerking met gymleraar Guus en met behulp van een aantal vrijwilligers zijn er op drie donderdagen en drie vrijdagen in februari voetbalclinics gegeven aan basisschoolleerlingen van de BWB school, Markeschool en Stidalschool.

Deze samenwerking is ontstaan vanuit het Grootveldoverleg. Aan dit overleg nemen de verenigingen deel die gebruik maken van het Grootveld, de buurtsportcoaches en de scholengroep.

Doel van de clinics is om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten die worden gegeven op het Grootveld. Door vijf verenigingen worden er clinics georganiseerd. Voetbal was als eerste aan de beurt. Het jeugdbestuur kijkt terug op leuke clinics met enthousiaste leerlingen. Hopelijk leveren de clinics een bijdrage aan het sporten door basisschoolleerlingen en zorgen de clinics voor aanmeldingen bij SJO Dalen-DSC.

Tijdens de laatste clinics zijn kleurplaten uitgedeeld. Door de kleurplaat in te kleuren en voor 18 maart 2022 in te leveren maak je kans op een prijs. Heb je de kleurplaat niet ontvangen? Hieronder kan je de kleurplaat zelf printen.

Klik op de kleurplaat om deze te printen