Zo’n 45 jeugdleden van SJO Dalen-DSC hebben afgelopen weekend het voetbalkamp gehad. Door Corona is het programma twee jaar lang wat anders geweest maar dit jaar kon het doorgaan zoals men vroeger gewend was. Op vrijdag werd er een disco gehouden en werden er broodjes gebakken bij het kampvuur. Op zaterdag was er een groot voetbaltoernooi in de ochtend en waren er s’ middags een aantal springkussens en buikglijbanen. De buikglijbaanwedstrijd werd gewonnen door Laura Doldersum. Er was een zwembad opgezet op hooibalen waarin de jeugd op de warme zaterdagmiddag lekker kon zwemmen. Zaterdagavond werden er megazoenen gehapt en was er vervolgens een Roepie Roepie speur- en spooktocht in de bossen op het Grootveld. Op zondag was er nog een penaltybokaal en als grote afsluiter natuurlijk de wedstijd van de jeugd tegen de leiding. Wat was het een feest! De leiding heeft genoten van de vele kinderen die zoveel plezier hadden. Volgend jaar weer!!!

Foto’s staan in het foto-album.

Leiding voetbalkamp