Graag willen we onze leden en ouders van jeugdleden herinneren aan de grote vrijwilligers-wervingsactie, die onze vereniging organiseert. Op woensdag 10 juni houden we een belavond.

Gelukkig beschikt onze vereniging al over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Onze vrijwilligers, het fundament van onze vereniging, zorgen ervoor dat wij onze activiteiten betaalbaar kunnen aanbieden. Wij streven naar meer vrijwilligers, omdat vele handen licht werk maken. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker en kunnen we nog meer leuke activiteiten organiseren!

Leden en ouders van jeugdleden die nog niet actief zijn voor de vereniging, zullen we woensdag 10 juni aanbieden om vrijwilligerswerk te doen. We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd waar we hulp bij kunnen gebruiken. We gaan graag samen met een ieder op zoek naar taken die leuk zijn en bij een ieders interesses passen. Ook voor leden die beperkt tijd hebben, zijn er voldoende mogelijkheden.

Woensdag 10 juni willen we zoveel mogelijk leden persoonlijk benaderen. We hopen dat ons initiatief positief wordt gesteund en dat de gesprekken veel vrijwilligers opleveren. Als we meer vrijwilligers kunnen begroeten, zal dat allemaal ten goede komen van onze vereniging.

Vrijwilliger zijn bij onze vereniging is altijd plezierig. Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers ontzettend. We hopen daarom dat al onze leden, ouders van jeugdleden, deel willen uitmaken van ons vrijwilligersteam!

.
Riekus Hazelaar, Tel: 06 – 51 35 06 62