Actuele berichtgeving 15 maart:

Het zal u niet zijn ontgaan dat het kabinet de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, verder heeft aangescherpt.

Voor de voetbalvereniging verandert daardoor niet heel veel. Wedstrijden (ook oefenwedstrijden) en training waren namelijk al afgelast. Deze afgelasting geldt nu echter tot en met 6 april.

Tot en met 6 april is ook de kantine gesloten. En tot en met 6 april zijn er bovendien geen andere (sport)activiteiten op het sportpark.
.

Berichtgeving 12 maart:

Zoals u inmiddels vast heeft vernomen heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Tot en met 31 maart mogen evenementen en gelegenheden waar meer dan 100 mensen komen, niet doorgaan. Mensen met een neusverkoudheid, hoestklachten, pijn in de keel of koorts worden verzocht thuis te blijven tot ze weer zijn opgeknapt. En indien thuiswerken mogelijk is wordt verzocht daarvan gebruik te maken.

De KNVB heeft in navolging van de kabinetsmaatregelen besloten om niet alleen wedstrijden af te gelasten waar meer dan 100 mensen worden verwacht, maar ook alle andere wedstrijden. Dus ook alle wedstrijden in het amateurvoetbal. Dat betekent dat er tot en met 31 maart geen competitiewedstrijden zijn.

Bovendien adviseert de KNVB alle voetbalverenigingen om trainingen af te gelasten en geen oefenwedstrijden te spelen.

Zoals we steeds hebben gedaan volgen wij, v.v. Dalen, het advies van de instanties. Wij volgen hierin dus ook het advies van de KNVB.

Tot en met 31 maart zijn er dus GEEN wedstrijden, GEEN trainingen en ook GEEN oefenwedstrijden.

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend volgen. Wanneer maatregelen verder worden aangescherpt dan wel versoepelt, zullen we de gevolgen daarvan voor ons als vereniging ook weer met jullie delen.