Na de succesvolle editie vorig jaar in de gemeente Coevorden, gaat FC Emmen opnieuw De Straat Op in de gemeente Coevorden, ook bij VV Dalen! Op 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni en 28 juni kunnen kinderen uit de groepen 3 t/m 8 gratis deelnemen. Ze gaan onder begeleiding van FC Emmen-trainers lekker buiten voetballen. De trainingen staan in het teken van verschillende thema’s, zoals ‘verdedigen zoals Araujo’ en ‘scoren zoals Reda Kharchouch’. Ook krijgen alle kinderen een gratis FC Emmen-trainingsshirt!

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij de gemeente Coevorden, Tuindeco, Fonville en Bakker Groep Coevorden komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal op verschillende voetbalpleintjes en -veldjes te staan. Bij VV Dalen is dat het Albert Ruinemans omniveld.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van FC Emmen. Per locatie kunnen maximaal 30 kinderen zich aanmelden (per leeftijdsgroep 10). De tijden zijn:

  • Groep 3/4 15.00-15.45 uur
  • Groep 5/6 15.45-16.30 uur
  • Groep 7/8 16.30-17.15 uur

Finaledag
Op zondag 3 juli is de finaledag in het stadion van FC Emmen. Alle deelnemers van FC Emmen De Straat Op zijn dan welkom in stadion De Oude Meerdijk. Tijdens deze dag ga je in het stadion voetballen en worden er allerlei side-events georganiseerd.