Koning TOTO, Paul de Octopus, Achilles de Kat…. allemaal ongeveer even bekwaam in hun vak, maar beter dan ‘de helderziende worst’ uit Groot-Brittannië zul je het al snel doen: voorspellen! Het WK in Qatar staat op het punt van beginnen (20 november tot 18 december), maar misschien kunnen we het net zo goed op papier afdoen? We gaan het in elk geval proberen! Word jij de meestervoorspeller van het WK? Gaat jouw team met de eer strijken? VV Dalen biedt je de kans in de VV Dalen WK-poule! Strijd in teams tegen elkaar, maar laat ook op persoonlijke titel zien wie de Afonso Alves onder de spitsen is of de Petter Hansson onder de verdedigers!

Inschrijven
Schrijf je in via de link https://whowillbenext.nl/?poule=fd2d48e1-2217-4e9a-bfb8-12dafb8d8b62 of gebruik de QR-code die in de kantine komt te hangen. Kies een team waarvoor je wilt uitkomen en bepaal jouw kampioen. Deelname kost 5 euro. Voor 45 cent extra doe je mee aan de jackpot. Het mooie is dat de inleg van 5 euro weer teruggaat naar de vereniging. De opbrengst besteden we aan de Teqballtafel die we willen aanschaffen. Dus zo help je de vereniging ook nog een handje!

Prijs
Meer uitleg hierover, en over de puntentelling, kun je vinden zodra je bent aangemeld. Aan de hand van het aantal deelnemers maken we bekend wat de individuele prijs en de teamprijs wordt (en hoe deze laatste wordt berekend). Iedereen kan meedoen, maar ben je jonger dan 16 jaar, dan hebben we toestemming van jouw ouders nodig. Laat ze een mail sturen naar bestuur@vvdalen.nl en we kunnen je registreren als geldige deelnemer. 

Gaven
We willen je wel succes wensen, maar dat heeft een meestervoorspeller toch niet nodig… Welk team kunnen we kronen tot het team met de best voorspellende gaven?