Gebrek aan scherpte bij Dalen op veld 1 zaterdagochtend 29 oktober jl. De derby van JO15-3 tegen Raptim JO15-3 vond daar plaats en de spelers van Dalen moesten duidelijk wennen na weken van geen voetbal. Het team dat onder leiding staat van Jarno Koert en Jan Noorman had de eerste fase van de competitie goed afgesloten en ging met deze wedstrijd van start in fase twee. Jarno nam, zoals altijd bij thuiswedstrijden van JO15-3, de rol van scheidsrechter op zich. De geblesseerde Hugo Ambergen en Stijn Jaarsveld waren helaas nog niet voldoende hersteld om mee te spelen.

De spelers van Dalen leken er bij de start van de wedstrijd nog niet helemaal bij te zijn, wat resulteerde in een tegengoal al vroeg in de wedstrijd. Leider Jan: “Voetballen kunnen ze zeker! Alleen was de tegenstander vandaag scherper met afronden.” En dit bleek dan ook uit de ruststand van 0-3.

De tweede helft begonnen de spelers van Dalen scherper en daardoor deden zich een aantal mooie kansen voor. Na een paar goede acties op het middenveld viel een doelpunt voor Dalen: Sil Wegdam zorgde voor de stand van 1-3! Helaas volgden daarna twee doelpunten van Raptim en eindigde de wedstrijd met 1-5. Op naar meer succes in de volgende wedstrijd!

Hieronder een paar actiefoto’s van de wedstrijd. Meer foto’s zijn te zien in de fotogalerij.