Een derby voor JO15-2 afgelopen zaterdag 12 februari jl., want de wedstrijd tegen FC Coevorden JO15-2 werd op ’t Grootveld gespeeld. “Een mooie wedstrijd, waarbij Dalen vooral in de eerste helft de sterkere partij was.”, laat trainer Rik Wilting weten.

Jort Meppelink en Gerrian Bouwers wisten in de eerste helft te scoren en zorgden daarmee voor de ruststand van 2-0. Onrustiger verliep de tweede helft, waarbij FC Coevorden zich sterker toonde. Drie keer wist de tegenstander te scoren: één keer bij een penalty en twee keer met een schot van dichtbij in de korte hoek. De spelers van Dalen lieten zich echter niet van de wijs brengen en Stijn Vos scoorde met een vrije trap nog twee doelpunten.

“Nog even was het spannend of het winst of gelijkspel werd”, vertelt Rik. “In de laatste twee minuten kwam FC Coevorden bijna alleen voor de keeper. Aaliyah Ketwaru greep net voor de 16 meterlijn in met een flinke tackel. Zij ontving hiervoor een gele kaart en moest tien minuten uit het veld en FC Coevorden kreeg een vrije trap… die miste.” De eindstand bleef daardoor 4-3 en de overwinning voor Dalen was een feit.

Dalen JO15-2 staat nu, na twee wedstrijden, eerste in de competitie!

Hieronder zie je een fotoimpressie van de wedstrijd. Meer wedstrijdfoto’s vind je in de fotogalerij.