Vrijwilligers zijn de kurk waar iedere vereniging op drijft. Dat is een waarheid als een koe, maar tegelijk een vreemd gezegde. Want de term “vrijwilligers” lijkt te duiden op een bepaalde groep binnen de vereniging die zich inzet voor de vereniging, terwijl in de ideale vereniging ieder verenigingslid een functie heeft en bijdraagt aan de verwerking van de diverse taken.

V.v. Dalen wil heel graag die ideale vereniging zijn. Een vereniging waar ieder lid zijn of haar bijdrage levert, waar een ieder zich prettig voelt bij zijn of haar functie of taak, en waar iedereen ook voelt dat we het werk met z’n allen samen doen. Gewoon, omdat we samen een vereniging zijn en willen zijn.

Want de voetbalvereniging doen we samen !!!

Er zijn diverse functies en taken waarvoor we al langere tijd op zoek zijn naar kandidaten. We merken hoe lastig het is om iedereen die geschikt is voor een functie of taak rechtstreeks te vragen.

Ben jij nog niet benaderd voor jouw gewenste functie of taak? Denk dan alstublieft niet dat de vereniging jou daarvoor niet nodig heeft. Er zijn namelijk genoeg redenen denkbaar waarom je nog niet bent benaderd, terwijl je maar zó de perfecte kandidaat kunt zijn.

Ben jij nog niet benaderd voor jouw gewenste functie of taak, of ken je iemand die volgens jou een geschikte kandidaat is voor een bepaalde functie of taak? Stuur dan alstublieft een e-mail naar secretaris@vvdalen.com, of neem rechtstreeks contact op met de betreffende commissie.

De volgende functies en taken zijn vacant:

• Vice-voorzitter
  • Portefeuillehouder schoonmaakploeg
  • Portefeuillehouder groenploeg
  • Portefeuillehouder materiaal
  • Commissielid schoonmaakploeg
  • Commissielid activiteiten jeugd
  • Leider Dalen 2
  • Trainer Dames
  • Websitebeheer
  • Ordedienst zaterdag
  • Omroep(st)er thuiswedstrijden Dalen 1
    .

Beknopte omschrijving van taken per vacante functie of taak:

• Vice-voorzitter: is aanspreekpunt voor allerlei interne zaken waarbij vooral het omgaan met alles omtrent vrijwilligers van belang is. Het doel is zo min mogelijk vacante plekken en blije vrijwilligers die op de goede plek zitten.
  • Portefeuillehouder schoonmaakploeg: heeft als verantwoordelijkheid alles omtrent de planning van de schoonmakers in goede banen te leiden. Als de schoonmaakploeg vragen of opmerkingen heeft, is deze persoon ook het aanspreekpunt.
  • Portefeuillehouder groenploeg: als de groenploeg vragen of opmerkingen heeft, is deze persoon het aanspreekpunt.
  • Portefeuillehouder materiaal: is aanspreekpunt voor de mensen die voor de verschillende materialen als kleding en ballen zorgen.
  • Commissielid schoonmaakploeg: helpt mee met het schoonhouden van de kantine en de bestuurskamer.
  • Commissielid activiteiten jeugd: helpt mee met het organiseren van activiteiten voor de jeugdleden.
  • Leider Dalen 2: helpt / ondersteunt de trainer van Dalen 2 met allerlei zaken op en rond de wedstrijddagen.
  • Trainer Dames: geeft doordeweeks training aan de dames senioren.
  • Websitebeheer: helpt mee deze website naar wensen te maken en te houden.
  • Ordedienst zaterdag: helpt 1 x per maand op de zaterdag 3 a 4 uur mee door onder andere trainers en scheidsrechters te ontvangen en als aanspreekpunt te functioneren.
  • Omroep(st)er thuiswedstrijden Dalen 1: informeert de toeschouwers en maakt de opstelling bekend bij de thuiswedstrijden van Dalen 1.