VV Dalen is trots op haar vrijwilligers! Zonder onze vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Ze vormen de twaalfde man/vrouw voor alle voetbalteams. In deze rubriek zetten wij geregeld een vrijwilliger in het zonnetje. Wil je zelf vrijwilligerswerk doen? Er is altijd een taak die bij jou past! Neem voor meer informatie contact op met de commissie Vrijwilligers: vrijwilligers@vvdalen.nl.

Bijna al haar tijd kan Marianne Esschendal er wel in kwijt: het runnen van restaurant ‘De Baander’ (één van onze sponsoren) in Dalen, samen met haar man Erik. Al is het vanwege de drukke werkzaamheden soms lastig om tijd vrij te maken, toch lukt het deze 54-jarige Dalenaar om zich in te kunnen zetten voor onze vereniging en daarom zetten wij haar graag in het zonnetje.

De wedstrijden van Dalen 1 en het enthousiasme daarover van haar man Erik maakte dat ze al vele jaren meeging naar de wedstrijden van Dalen 1 op sportpark ’t Grootveld. Vooral de gezelligheid langs de lijn spreekt haar altijd erg aan.

Een gebroken enkel zorgde er in 2012 voor dat Marianne op krukken liep. In het restaurant werken en naar de wedstrijden van Dalen 1 gaan, lukte daardoor een tijd lang niet. Haar man Erik en zoon Jarne hoorden dat er bij de vereniging een vrijwilliger gezocht werd voor de verkoop van toegangskaartjes voor de wedstrijden van Dalen 1. Dit leek hun iets wat Marianne met haar gebroken enkel wel kon gaan doen. Aangezien Marianne altijd graag iets te doen heeft en haar betrokkenheid bij de vereniging groot is, meldde ze zich hiervoor aan.

Sindsdien vind je Marianne tijdens de wedstrijden van Dalen 1 in het ‘hokje’ bij de toegangspoort naar veld 1. Zo combineert ze het nuttige met het aangename: kaartverkoop en bijpraten met de spelers en alle dorpsgenoten, jong en oud, die op de wedstrijd afkomen.