In deze rubriek hebben we inmiddels enkele van onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook nog andere vrijwilligers zullen hier de revue passeren.

Momenteel ziet ons leven er echter totaal anders uit dan we gewend waren. Het coronavirus veroorzaakt over de hele wereld een pandemie, en in Nederland houden we ons met z’n allen aan de maatregelen van ons kabinet. In dat alles zijn de gevolgen voor onze sport – de competities worden helemaal niet meer uitgespeeld – hoewel vervelend, slechts nog een bijzaak.

Het gevolg is echter dat onze website ook minder wordt geraadpleegd. Andere zaken zijn simpelweg belangrijker en rondom het voetbal zijn momenteel geen activiteiten.

Begrijpelijk dus, maar het zou jammer zijn wanneer we stukjes in de rubriek “in het zonnetje” blijven plaatsen terwijl die door bijna niemand worden gelezen. Daarmee doen we zowel de betreffende vrijwilligers als ook de interviewers te kort.

We schorten daarom het vervolg van de reeks voorlopig op.